avatar

Slideluck Barcelona VII submissions

Slideluck Barcelona VII

Torna a Barcelona el Slideluck, en la seva setena edició i, per tercer any consecutiu, en col·laboració amb el Centre Cívic Pati Llimona i emmarcat en el festival fotogràfic PICS 2013.

Cóm participar

Hi ha moltes maneres de presentar un projecte fotogràfic. Volem veure bons treballs, però no has de limitar-te a una seqüència d’imatges, no tinguis por a experimentar amb la música, narrativa, explicar, o fins i tot actuar durant la projecció. Es tracta de veure bona fotografia però per a això cal arriscar, ensenyar una mica del que no s’està segur, aquelles coses que mai es van publicar, etc. Mostra’ns en el que estàs treballant encara que no estigui acabat, o si això no et fa sentir còmode, una edició del teu millor treball. Les presentacions no poden durar més de 5 minuts, encara que en general són més curtes.

La nostra recomanació és que una projecció inclogui entre 15 i 40 imatges. L’important és que la projecció estigui composta bàsicament per fotografies. En principi no considerarem propostes que siguin només de vídeo, encara que l’ús d’algunes seqüències com a part d’un treball multimèdia pot ser acceptable.

Com en anys anteriors, les propostes seleccionades seran projectades al Slideluck (aquest any el dia 14 de març, a les 8:30 al Pati Llimona), però a més les tornem a projectar en altres esdeveniments fotogràfics a la ciutat. L’any passat varem participar a les Llimonades (el festival d’estiu del Pati Llimona) i al Fòrum Fotogràfic Can Basté, i per aquest any encara tenim més idees de com donar més visibilidad als treballs presentats!

Dades importants

 • Data límit d’enviament de propostes: divendres 1 de març
 • Cost d’enviament: 5€ (pagats a través de PayPal)
 • Contacte:slpsbcn5@gmail.com

Cóm preparar la teva proposta?

Hi ha dues maneres de preparar un projecte:

 1. Si vols, envia’ns les fotografies i nosaltres muntarem la projecció.Per això necessitem que ens preparis les teves imatges en format JPEG, amb una mida mínima de 1024×768 píxels. Posa un nom als fitxers de cada fotografia de manera que puguem saber la seqüència (una cosa així com nom_del_autor_01.jpg, nom_del_autor_02.jpg...). També necessitarem un fitxer MP3 amb la banda sonora/música que vols que soni durant la projecció (si no saps quina música posar, diga’ns-ho i ja trobarem alguna cosa. No t’oblidis d’incloure una primera imatge amb el títol del projecte (nom_del_autor_00.jpg) i un parell d’imatges al final amb les teves dades de contacte i els crèdits de la música.
 2. Si prefereixes preparar tu el vídeo de la projecció
  Prepara el teu vídeo en format Quicktime (.MOV). La mida ha de ser exactament 1024×768, i utilitzar el còdec H264. El vídeo no ha de durar més de 5 minuts, ni ocupar més de 250 MB.

Cóm enviar la teva proposta?

Ja tinc el meu projecte preparat, ara què? Fem servir Viewbook per rebre els enviaments de propostes. Ho has de fer de la següent manera:

 1. Entra a Viewbook (www.viewbook.com) i obre un compte gratis de prova (“Try now, 30 days for free”)
 2. Crea un nou àlbum (clickant a la icona + a la part superior dreta i seleccionant “àlbum”). No importa el nom d’àlbum que utilitzis
 3. Posa les teves imatges a l’àlbum (icona upload ¨ a la part superior), en la seqüència que vols fer servir per a la presentació. Si el que vols enviar és un vídeo, afegeix una imatge qualsevol (dissortadament no es poden pujar vídeos a través de Viewbook)
 4. Quan tinguis les teves imatges llistes, fes clic a la icona “Share”. T’apareixeran diverses opcions per compartir el teu àlbum, i una d’elles és Slideluck. Quan clickes a Slideluck et sortiran la llista de ciutats que tenen oberta una convocatòria. Tria Barcelona!
 5. Apareixerà un qüestionari que hauràs d’omplir. El més important és que incloguis les teves dades de contacte (correu electrònic i telèfon) correctes. També has d’incloure el fitxer MP3 amb la música o banda sonora que vols usar en la projecció. Hi ha altres camps del formulari que són obligatoris (direcció, ciutat d’origen…), però si no saps què posar no et preocupis, Omple’ls amb una mica d’informació. Si falta algun detall, ja ens posarem en contacte amb tu.
 6. Un cop omplert el formulari, fes clic a “submit” (al final del formulari) per enviar-nos les dades. Com que ha de pujar el fitxer MP3, de vegades triga una mica en passar d’aquesta pantalla…
 7. Al final apareixerà un missatge conforme s’ha enviat la proposta, i un botó de PayPal. Clicka al botó per pagar els 5€ de l’enviament
 8. Només si ens vols enviar un vídeo: un cop hagis omplert el formuari i pagat a través de PayPal, pots utilitzar WeTransfer per enviar el fitxer del vídeo a slpsbcn5@gmail.com. Recorda de posar en el missatge el teu nom i utilitzar la mateixa adreça de correu que has posat i el formulari (per poder saber a quina enviament correspon el vídeo)

Per resoldre qualsevol dubte, fer preguntes o comentaris, no dubtis en enviar-nos un correu a slpsbcn5@gmail.com.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.