avatar

Cambodja 2013 de Josep Girona

Els habituals d’espaifotografic ja coneixeu la passió del nostre estimat Josep, veterà de la casa, per Cambodja. Regularment, cada pocs mesos, en Josep fa les maletes, prepara la càmera i se n’hi va a recórrer aquell país de l’extrem orient, a visitar els seus vells amics, pràcticament la seva altre família.

Quan en Josep torna de Cambodja acostuma a portar-nos un regal, un souvenir fotogràfic, records fets imatges del que ha vist i viscut. Nosaltres, com no podria ser d’un altre manera, li agraïm el seu preciós obsequi i ho compartim encantats amb tots vosaltres.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Us recomanem que reproduïu el vídeo amb la màxima qualitat (1080 HD) i pantalla complerta.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Cambodja 2013 de Josep Girona”

  1. És repetir-ho però és que no et pots cansar de veure aquests treballs Josep. Magnífic. A més, us heu adonat que no hi ha nens/es lletjos si els retrata Josep?