avatar

Concurs Mensual EF març ’13: Vista des de la finestra

"Llum del Rajastan" d'eztopo79Tanquem el Concurs Mensual EF febrer ’13 proclamant vencedor al company eztopo79, per la seva foto “La llum del Rajastan“, que ha obtingut 17 punts a les votacions. En segona i tercera posició queden “Cavall” de josepribas amb 16 punts i “Relliscada en “bulb”” de __JQ__ amb 12 punts, respectivament.

Podeu veure totes les fotos presentades a l’edició de maig del Concurs Mensual a la secció dedicada al concurs o bé en aquest àlbum de Google+.

Com ja varem anunciar, el guanyador s’endú una bossa Lowepro Toploader Zoom 55 AW, cedida pel nostre patrocinador Disefoto. A més, com és habitual, és que el guanyador podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia.

Les nostres felicitacions al guanyador pel seu merescut triomf i a tots els participants per la qualitat de les fotografies presentades. A tots, per descomptat, gràcies per participar!

Nou tema del concurs: Vista des de la finestra.

"Vista des de la finestra a Le Gras" de Joseph Nicéphore NiépceCom be deveu saber, a finals de maig estem organitzant un esdeveniment que ens agradaria que amb el temps sigui un referent, un punt de trobada anual pels amants de la fotografia analògica i de tota mena.  Hem pensat que els concursos que queden fins aleshores els podem dedicar en part a aquest esdeveniment i com no, en aquesta primera ocasió ens ha vingut al cap la primera fotografia que es coneix: Vista des de la finestra a Le Gras (La cour du domaine du Gras) feta al 1826 per Joseph Nicéphore Niépce.

Doncs us demanem que ens envieu una fotografia feta des d’una finestra, però que per vosaltres suposi un canvi, un moment certament especial, com va suposar la primera del Niépce. Potser estaria be si es analògica però no es imprescindible, els que si ens agradaria es que us informeu sobre aquesta primera i reflexioneu abans de fer la vostra i ens agradaria que la acompanyeu amb un petit escrit explicant el perquè, que significa per vosaltres, que hi ha al darrera, quin canvi s’ha produït amb aquesta primera fotografia. Les esperem…

Si no teniu clar el funcionament del Concurs Mensual EF, podeu consultar les bases en aquesta secció del fòrum. Si teniu dubtes o preguntes, les podeu formular en aquesta secció. Recordeu que heu d’enviar les fotos per email a concurs.mensual.ef@gmail.com.

Teniu temps fins diumenge 31 de març a les 24:00h per enviar les vostres fotos. Com veieu  no teniu gaire marge per badar, així que més val no perdre el temps: agafeu les vostres càmeres i demostreu el que sabeu fer!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.