avatar

La pàgina web del Festival Revela-T

Festival Revela-T: 25 i 26 de maigPer fi, després de molt de temps batallant, podem anunciar que el web dedicat al festival Revela-T ja està en marxa.

Hi podreu trobar tota la programació i els horaris de tot el que s’hi farà: demostracions, tallers, exposicions, xerrades i un munt de coses més.

Encara hi manquen algunes coses, com la traducció a l’anglès i d’altres detalls també importants, però que pensem que aquesta setmana els podrem acabar d’omplir, tot i que el més important ja hi és.

De tota manera, si hi descobriu alguna errada ens agradaria que ens ho comuniquéssiu amb tota franquesa; amb les preses ja se sap…

Podeu remenar i assabentar-vos que hi trobareu a Re vela-T. Fins i tot ja us podeu apuntar a les activitats; n’hi ha moltes i s’han d’omplir per finançar aquest festival i que el puguem repetir.

Esperem que gaudiu de tot el que s’ofereix i que us guardeu un lloc a l’agenda pel darrer cap de setmana de maig, que és quan es celebra el festival.

També hem incorporat un nou esdeveniment de darrera hora: un mercat de fotografia. Si teniu fotografies que creieu que es poden vendre i hi esteu interessats, ens podeu enviar un correu amb les vostres dades, acompanyades d’un portafolis digital amb 10 imatges del que hi voldríeu exposar a mercatfotos@revela-t.cat. Nosaltres farem un tria amb els que s’hagin presentat. S’haurà d’abonar 35€. Per aquest preu tindreu una taula amb el tros de paret corresponent per mostrar i vendre la vostra obra fotogràfica, sempre que sigui analògica, que d’això tracta el festival. El preu també inclou el dinar de dissabte (arrós popular).

Us preguem que feu tota la difusió que pugueu del Festival, que és el que cal ara… I creuar els dits perquè aquest primer Revela-T sigui tot un èxit!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.