avatar

Sopar solidari Free Minor Africa

Free Minor Africa NgoL’Alfons Rodriguez ens fa saber que el 24 de maig (divendres) s’organitza un sopar solidari amb voluntaris. L’objectiu és recollir uns calerons per la ONG FREE MINOR AFRICA que ajuda a menors empresonats a Sierra Leona.

Es una feina increïble!! Aquesta ONG la va engegar el seu amic i fotògraf Fernando Moleres, qui dedica molt de temps i esforç a aquesta gran causa.

En aquest enllaç podeu veure qui són i què fan.

Us demanem la vostra ajuda venint al sopar. A més hi haurà fotografies originals a la venda dels millors fotògrafs del nostre país i de fora. Serà a un preu molt més baix de l’habitual. És una bona oportunitat per adquirir una obra d’aquestes a preu molt econòmic i a sobre ajudant. Tota la recaptació anirà íntegrament a FREE MINOR AFRICA.

El restaurant es diu Inout i esta ubicat a Vallvidrera (Barcelona). Té la particularitat de que l’equip son persones amb discapacitat, o sigui que encara ajudem més. Per més informació visiteu el web del Restaurant Inout. El menú seran uns 35€ per persona.

Encara falten uns dies, però avisant amb temps es més fàcil gaudir de la vostra presència i ajuda. Ah! I podeu convidar a tot aquell que vulgueu, quants més siguem millor! Soparem, xerrarem i passarem una bona estona.

Gràcies de tot cor!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.