avatar

1r Ral · li de Fotografia de Natura | 2013

“Un ecosistema en harmonia”

Avui us volem convidar a un Concurs

hsv

L’empresa elaboradora de vi i cava Segura Viudas, SA convoca el 1r Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni natural de la Heretat Segura Viudas a través de la fotografia.

La cita és el proper dissabte 18 de maig a les 16:00 h. Tens 24 hores per davant per recórrer la Heretat i treure el millor fotògraf de paisatge i naturalesa que hi ha en tu.

Apunta’t abans del dia 10 de maig i participa en un ral · li de fotografia molt especial que marcarà un abans i un després en els certàmens fotogràfics. Tenim 50 inscripcions disponibles i, amb una mica de sort, podràs ser un dels guanyadors de la primera edició.

Bases

1. PARTICIPANTS
La inscripció està oberta a qualsevol persona major de 18 anys, exceptuant el personal de Segura Viudas, SA En aquesta primera edició del ral · li, el nombre de places està limitat a un màxim de 50 participants.

2. INSCRIPCIÓ
La inscripció al ral · li és gratuïta i es podrà demanar a partir del 9 d’abril i fins el 10 de maig de 2013 en la web http://www.seguraviudas.es/rally
Cada participant haurà d’omplir un formulari d’inscripció amb les dades sol · licitades i el format de targeta de memòria que utilitza la seva càmera (Compact Flash o SD).
A cada participant se li adjudicarà un número de participació amb l’objectiu de mantenir el seu anonimat.
Quan els participants enviïn el formulari hauran d’esperar un correu electrònic de l’organització confirmant la seva correcta inscripció, que han de dur damunt el dia de la celebració del ral · li com a justificant d’inscripció acompanyant del seu DNI.

3. DATES I HORARI DEL RALLY
A partir de les 14:00 h del dissabte 18 maig 2013 i durant tota la durada del ral · li, l’organització lliurarà a cada participant inscrit una targeta de memòria (CF o SD) de 8GB i un mapa de la Heretat Segura Viudas amb indicacions de les àrees d’interès.
L’horari oficial de celebració del ral · li serà de les 16:00 h del dissabte 18 de maig a les 16:00 h del diumenge 19 maig incloent la nit de dissabte a diumenge.
Les targetes de memòria s’hauran de lliurar per a baixar a la seu de l’organització abans de les 17:30 h del diumenge 19 de maig. Aquells participants que la lliurin fora de l’horari establert quedaran automàticament fora del concurs.

4. SERVEI DE SUPORT I ACOMPANYAMENT.
Durant la celebració del ral · li, la masia de l’Heretat Segura Viudas romandrà oberta a disposició dels participants per a qualsevol consulta i oferirà un servei gratuït de càtering.
Aquest servei només romandrà tancat des de les 00:00 h a les 05:00 h de diumenge 19 de maig.

5. CATEGORIES
Les fotografies de naturalesa s’han de realitzar obligatòriament dins de l’horari oficial de celebració del ral · li i dins dels límits de l’Heretat Segura Viudas.
Es fixen quatre categories de participació diferents relacionades amb els diversos ambients naturals que conflueixen en l’Heretat:
– Forestal: boscos, arbredes, barrancs, els seus paisatges i biodiversitat.
– Aigua: el riu Bitlles, els seus paisatges i biodiversitat.
– Vinya: la vinya, els seus paisatge i biodiversitat.
– Nocturna: fotografies nocturnes preses després de la posta del sol i abans de l’alba.

6. FORMAT DE LLIURAMENT
Després d’haver descarregat a la seu de l’organització totes les fotografies realitzades a manera de verificació, els participants disposaran fins al dia 27 de maig a les 24:00 h per lliurar a l’organització per correu electrònic a marta.raventos @ freixenet.es 01:00 selecció d’un màxim de cinc fotografies incloses en la targeta de memòria original.
Encara que durant la celebració del ral · li cada participant pot fotografiar en el format que prefereixi (Raw o JPEG), els cinc arxius digitals seleccionats per cada fotògraf s’hauran de lliurar amb tots els ajustos finals i reduïts a una mesura de 1.920 píxels de longitud màxima, en format JPEG i amb un nivell de qualitat mínim de 10 en Photoshop.
Les fotografies no inclouran marges ni el nom del fotògraf de cap manera visible, ni com a marca d’aigua, signatura, ni incloses en les dades IPTC. A cada un dels cinc arxius se’ls donarà un nom compost per la categoria a la qual es presenta (Forestal, Aigua, Vinya i Nocturna), seguit del número d’inscripció i les lletres a, b, c, do i. Per exemple: “forestal23a” o “nocturna32b”.
Atès que l’objectiu d’aquest certamen fotogràfic és mostrar la realitat natural de l’Heretat Segura Viudas, no s’admetran modificacions de la imatge que vagin més enllà dels ajustaments raonables dels paràmetres de nivell, corbes, contrast, saturació o reserves. No es permet esborrar, desplaçar ni afegir cap element a la imatge original.
Els reenquadraments de la imatge original estan permesos sempre que la imatge final resultant no quedi inferior als 3.800 píxels en el seu costat major, abans de reduir-la al format de lliurament de 1.920 píxels.
S’accepten panoràmiques compostes de diverses fotografies.

7. JURAT
El jurat estarà integrat per quatre persones. Encapçalat pel fotògraf Oriol Alamany i acompanyat pel naturalista Xavier Bayer, el responsable de comunicació del grup Freixenet, Pedro Bonet, i el director de l’agència de comunicació responsable del ral · li, Joan Guasch.
Durant el procés de selecció es valorarà especialment la bellesa estètica, l’originalitat creativa, la dificultat i l’afinitat amb la filosofia de la marca de les fotografies presentades.

8. PREMIS
– Gran Premi de fotografia Segura Viudas, dotat amb 2.000 euros i un lot de productes de la marca.
– Primer Premi per a cadascuna de les quatre categories, dotat amb 900 euros i un lot de productes de la marca.
– Premi Finalista per a cadascuna de les quatre categories, dotat amb 300 euros i un lot de productes de la marca.

9. VEREDICTE
El veredicte es farà públic el dia 7 de juny de 2013 i serà comunicat als participants.
La participació en aquest ral · li fotogràfic implica l’acceptació d’aquestes bases. La decisió del jurat serà inapel · lable i aquest es reserva el dret a declarar desert algun dels premis si considera que les obres presentades no reuneixen la qualitat mínima per a ser mereixedors.

10. LLIBRE
Una selecció de les 50 millors fotografies presentades s’exhibirà en una exposició virtual a la web de la companyia. De les fotografies seleccionades els autors hauran de lliurar els arxius originals en format TIFF a màxima resolució. Aquests hauran de fer 3.800 píxels com a mínim en la seva longitud màxima.

11. DRETS D’AUTOR
Les obres fotogràfiques realitzades i presentades són propietat dels seus autors.
En participar en el I Ral · li Segura Viudas de Fotografia de Natura, l’autor autoritza a Segura Viudas, SA a reproduir, publicar i comunicar al públic i per qualsevol mètode les 50 fotografies seleccionades per a la realització de l’exposició virtual, per a la possible publicació d’un llibre recordatori i al web de la marca, així com per a la difusió i promoció relacionada amb el certamen.
Per a qualsevol altre possible ús comercial que es pogués donar, Segura Viudas, SA contactaria amb l’autor de l’obra fotogràfica per acordar les condicions de l’ús.

Premis

– Gran Premi de fotografia Segura Viudas, dotat amb 2.000 euros i un lot de productes de la marca.
– Primer Premi per a cadascuna de les quatre categories, dotat amb 900 euros i un lot de productes de la marca.
– Premi Finalista per a cadascuna de les quatre categories, dotat amb 300 euros i un lot de productes de la marca.

Una mateixa fotografia no podrà optar a més d’un premi però un mateix participant podrà veure reconegudes més d’una de les seves fotografies si així ho decideix el jurat.
Cadascun dels participants del ral · li rebrà com a obsequi la targeta de memòria que li haurà lliurat l’organització.

Anar al web del Ral.li

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.