avatar

3a edició de La Fotografia en la Cruïlla

3a edició de La Fotografia en la CruïllaCom cada any per aquestes dates, el fotògraf i professor Francesc Vera, organitza una nova edició de La fotografia en la Cruïlla, una jornada de reflexió sobre fotografia, que és el que a nosaltres més ens agrada, parlar de fotografia, apart de fer-ne està clar.

Enguany n’és la 3ª edició i es fa aquest proper dissabte 4 de maig, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, la llibreria Railowsky, FotoespaiGandia i Espai d’Art Fotogràfic, que no som nosaltres…No us penseu que estem a tot arreu!

A l’edició d’enguany es farà una ullada a la fotografia espanyola dels dos primers terços del segle XX, centrant-nos en la fotografia de reportatge dels anys d’entreguerres i la renovació fotogràfica que suposà el grup AFAL.

Per arrodonir la jornada es finalitzarà amb la projecció de treballs inèdits de fotògrafs emergents

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.