avatar

Aprofiteu aquesta setmana

webrevelatCom be sabeu, espaifotografic.cat està al darrera de l’organització del festival Revela-T, que enguany celebrarà la primera edició (esperem que de moltes més) els dies 24, 25 i 26 de maig.

Revela-T serà un esdeveniment únic, podríem dir una singularitat o potser fins i tot una bogeria, perquè no es anar a favor de la corrent, ja és difícil només per això, però més encara pel la situació econòmica. Però com ja hem dit altres vegades, darrera d’aquest projecte no hi ha una gran marca que el subvencioni, ni tant sols una institució, hi ha la voluntat d’un grup de persones i col·lectius que continua creien que el digital és només una opció, però que n’hi ha més i que val la pena conèixer-les. Aquest festival, totes les activitats gratuïtes es financien amb petites aportacions, més en material que en diners i el gruix ha de sortir dels propis tallers.

Però tothom espera a última hora per comprar i en el cas del festival ens cal tenir una previsió bastant concreta d’assistents als tallers, sobretot en el cas dels tallers pràctics on hi ha una despesa important de material fungible, químics, etc

Per aquesta raó, em volgut facilitar a tothom que hi estigui interessat, que s’apunti en un plaç més proper i així tenir aquesta previsió. Per això hem baixat els preus dels tallers d’iniciació al Col·lodió Humit amb Quin Jacobson de diumenge 26 de maig i de dilluns 27 de maig, de 350 a 300€. I els de “La Visión Fotografica desde la teoria y la práctica” amb Eduardo Momeñe y José Manuel Navia i “La magia de la Cámara Obscura” amb Ilan Wolf, de 100 a 75€.

Afanyeu-vos, teniu temps fins a darrera hora del diumenge 28 d’abril, però el dilluns tornaran a anar al mateix preu. Ara teniu temps i l’oportunitat de que us surti millor de preu i penseu que ajudareu al manteniment d’un festival que sens dubte pot ser un esdeveniment únic i singular i per això també val la pena donar-hi suport.

També hi podeu donar suport amb el nou projecte de crowdfunding per a la venda de material de promoció del propi festival. Hi ha molts tipus d’aportacions i molts tipus de recompenses.

Moltes gràcies

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.