avatar

El coronel Ocell

Anem atrafegats en l’organització del Festival Revela-T i hi ha dies que no tenim temps ni de penjar noticies, perquè s’han de buscar, seleccionar i a vegades traduir. Altres cops no les veiem perquè les tenim tant a prop que no hem de fer cap d’aquestes coses i potser son aquestes les que realment ens haurien d’interessar; que també n’hi ha de bons aquí. Fins i tot en aquest cas, molts el coneixeu i no es pas que s’hi dediqui professionalment.

Estem parlant d’en Pep Prats, que en aquest cas ha fet un treball impecable que cal esmentar, se’n ha encarregat de la fotografia i vídeo d’una obra de teatre que fan al seu poble, Vilassar de Dalt, El coronel Ocell i no per això la imatge ha de ser menys que la de qualsevol teatre de la capital.

Ja ho veureu.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.