avatar

Projecte de “crowdfunding” de Revela-T

Projecte de "crowfunding" de Releva-TCom no podia ser d’una altra manera, nosaltres també hem volgut tenir un projecte de crowdfunding. Es veu que no teníem prou feina engegant un festival d’aquestes proporcions, ens hem embarcat en un de propi. Ho hem fet des de la plataforma Impulsa’t i podeu accedir des d’aquí.

Diguem que es un microprojecte, doncs l’import a cobrir no es gaire significatiu; esperem que amb la vostra voluntat hi puguem arribar. Amb l’aportació mínima de 5€ ja us emporteu una samarreta del festival, surt molt bé de preu, no? En el festival les samarretes costaran més cares, tot s’ha de dir.

Hi trobareu un esglaonat de participacions amb diferents recompenses: xapes, un davantal brodat amb el logo del festival o el magnific llibre “La visión fotográfica” d’Eduardo Momeñe firmat per ell, per acabar de completar.

Amb això esperem tenir els diners que costa fer les samarretes abans del festival, poder fer una previsió de les talles i amb els diners que ens quedin preparar samarretes pels voluntaris que ens ajudin durant el festival.

Així doncs, quan vulgueu, estarem encantats de que hi col·laboreu!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.