avatar

El Festival Revela-T et necessita!

Festival Revela-TJa deus saber que pel cap de setmana del 24, 25 i 26 de maig estem organitzant el Festival Revela-T de fotografia analògica, química i argèntica. Ara mateix estem immersos en la seva preparació i difusió.

Serà un esdeveniment important al que hi vindrà molta gent. Hi han moltes activitats programades: 8 exposicions fotogràfiques, tot un seguit de conferències i tallers amb grans fotògrafs de renom com Quinn Jacobson, Ilan Wolf, José Manuel Navia, Eduardo Momeñe o el mateix Manolo Laguillo. Als tallers del Quinn Jacobson ara mateix hi ha apuntada gent d’arreu del món!

També hi haurà un Fira Comercial, un Mercat d’Art Fotogràfic, moltes demostracions gratuïtes al voltant del Parc de can Rafart i pel carrers de Vilassar de Dalt (que és on es fa), activitats infantils, una paella popular el dissabte i una barbacoa el diumenge, música en viu dissabte a la nit amb The Funktonics, NoHiT i la Bluesnet Band…

El Festival Revela-T serà un esdeveniment singular; volem que surti bé i que no es quedi només en aquest primer, sinó que tingui continuïtat. Voldríem que dintre d’uns anys sigui tant conegut com els Reencontres d’Arlés o el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, perquè no?

Per a fer-ho possible ens calen moltes mans i voluntaris que creguin en aquesta idea i que vulguin passar un dia agradable, en companyia de molts altres, fent tasques de suport al festival. T’apuntes?

Hem preparat el següent formulari en el que podràs dir quines tasques t’agradaria fer, triar horaris, etc. També pots fer-nos suggeriments i comentar tot el que se t’acudeixi.

A més del nostre agraïment pel teu ajut, et convidarem a dinar i et regalarem una samarreta i una xapa amb el logotip del Revela-T.

Per altra banda també ens cal ajuda amb la difusió del festival. Si pots fer alguna cosa en aquest aspecte, t’estarem molt agraïts! Hem preparat un breu dossier de premsa (en català i en castellà) que pots fer arribar allà on consideris que pugui ser interessant per promocionar el festival.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.