avatar

Piel de Foto et convida a triar una aventura

Pels que no la conegueu, que sense cap dubte hauríeu, us direm que Piel de Foto és una revista dedicada a la fotografia documental. Es tracta d’un projecte valent que ofereix una plataforma per la publicació dels treballs de talents fotogràfics emergents. És també un instrument per fomentar el pensament crític, la reflexió i la pluralitat de visions i criteris.

Darrera de Piel de Foto hi ha una associació sense ànim de lucre formada per un polifacètic equip de professionals de diversos àmbits amb una passió comuna. L’any 2009 es varen unir per explorar amb llibertat i independència noves fórmules per difondre la fotografia documental, amb la idea de convertir-se en un pont entre noves històries i la gent.

Aquest projecte apassionant i no desproveït de certa càrrega d’utopia, com solen ser els projectes que valen la pena, només serà possible si assoleixen una massa de subscriptors suficient per garantir la viabilitat de la publicació en paper, materialitzada en 4 números anuals. Per tal de aconseguir-ho, han engegat un projecte de mirco-mecenatge molt atractiu i engrescador: fent referència a grans aventurers i somiadors del passat, ens conviden a triar la nostra pròpia aventura.

Des d’espaifotografic no podem menys que donar suport a aquesta magnífica iniciativa que creiem que mereix tenir èxit i continuar el seu camí. Per això us convidem a que visiteu la pàgina dedicada a la campanya “Elige tu propia aventura” i considereu seriosament la possibilitat d’afegir-vos a aquesta tropa d’intrèpids aventurers.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.