avatar

Sobre el festival Revela-T i EF

Fa just un mes del festival Revela-T i tot i això encara anem solucionant cosetes pendents. Ha estat una experiència inoblidable, un cap de setmana ple d’activitats al voltant de la Fotografia, esperem que l’any que ve ho puguem tornar a repetir.

Però tot això ens ha portat a descuidar una mica aquest web, que es la mare de tot plegat. Hem tingut gent fantàstica com a col·laboradors però per diferents raons ara ja no hi son i per això ara us demanem ajut, necessitem gent que animi aquest espai, gent que vulgui encarregar-se d’alguna secció del fòrum i necessitem gent que tingui coses a dir, que vulgui fer articles. EF ja te més de 5 anys i si hi ha il·lusió, no hem de deixar-lo perdre. Estem oberts a tot tipus de col·laboració i proposta.

Pel que fa al festival, hi ha gent que ens ho ha demanat, podeu veure com va anar en el resum que ens ha fet en Pep Prats a modo de vídeo.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

També podeu accedir al web de Revela-T, que tot i que ara s’ha transformat en blog, però encara conserva la programació, actes, horaris, seminaris, tallers…

O si voleu també pel Facebook

I aquí hi ha un àlbum de fotografies de com va anar tot plegat.

I si l’any que ve hi tornem, us hi esperem a tots.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Sobre el festival Revela-T i EF”

  1. El Revela’T 2013 ja s’ha acabat, ara endavant amb Espai Fotogràfic!