avatar

Concurs de fotografia Instagram al Biergarten Maresme 2013

Bier Garten Maresme 2013Per primer cop organitzem un concurs a través d’una aplicació mòbil i xarxa social alhora. Ens referim a Instagram; ho farem en el marc de la Festa de la Cervesa Biergarten Maresme, que es fa a Vilassar de Dalt.

L’empresa CD Carpas, organitzadora de l’esdeveniment, va col·laborar activament en el Festival Revela-T i hem pensat que es bo recolzar aquest tipus d’iniciatives. Per això, el dissabte dia 13 de juliol i entre les 12h i les 22h organitzem aquest concurs. Per participar cal assistir-hi, doncs els premis son en especies i s’atorgaran cada hora. La festa però serà des de divendres dia 12 a diumenge 14 de juliol.

Ho expliquem bé: és tracta de fer fotografies que estiguin realitzades en la pròpia festa i han de mostrar aspectes positius i edificants de d’aquesta o del producte estrella, la cervesa. S’han de fer amb l’aplicació Instagram i seguidament s’han de compartir en aquesta xarxa amb el hashtag #biergarten2013. No s’acceptaran fotografies fetes en una altra data ni fora del festival.

Les fotografies es podran visualitzar online a la pàgina de Biergarten Maresme o en una pantalla al propi Festival. Cada hora, un jurat composat per els organitzadors i espaifotografic, seleccionaran una de les fotografies enviades i premiaran l’autor d’aquesta amb una gerra de litre de cervesa d’alta qualitat a triar entre les marques representades al festival.

Ja no teniu que justificar res, aquesta es l’ocasió idònia per a compatibilitzar dues aficions: la cervesa i la fotografia!

Aquí podeu consultar les bases per participar d’aquest concurs. Us hi esperem!

Si ens ajudeu a COMPARTIR l’entrada corresponent a través de FB, participareu en el sorteig de 5 cerveses de gran qualitat. Una per persona es clar ;-)

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.