avatar

Digueu la vostra sobre espaifotografic.cat

pensadorSegurament son molts i variats els motius que facin que aquesta pàgina hagi perdut la pistonada que havia tingut en alguns moments: El canvi de relacions personals a través de la xarxes, el possible esgotament del sistema de fòrums, el progressiu desgast dels redactors (cosa inevitable on tot el que es fa és per voluntat i robant hores a d’altres aficions o a la pròpia família) a qui sempre estarem infinitament agraïts, i molts d’altres motius que ara no ens venen al cap.

Aquesta calor tampoc hi ajuda massa, les vacances son a prop i com cada any, la gent està per altres coses.

Però estem pensant en refer tot l’EF i donar una nova oportunitat a aquest espai, que va ser el primer d’àmbit català i en català i que ens agradaria que continués durant molt temps amb la seva funció.

Però ens cal la vostra aportació: Potser donant idees per fer-lo més amigable, més útil, més dinàmic o be col·laborant en alguna secció, potser redactant articles o qualsevol altre aportació que s’ús acudeixi.

Vinga va, volem sentir les vostres propostes. Volem que Espaifotografic continuï ben viu.

Digueu la vostra.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris17 comentaris a “Digueu la vostra sobre espaifotografic.cat”

 1. És complicat tot això.
  Sabeu que he estat un assidu al fòrum, potser massa i tot, traient temps per fer altres coses però no em penedeixo. El millor ha estat conèixer persones genials i dic conèixer perquè el coneixement ha passat del pla virtual. Em passa una mica com a Atzu (Eduard) és com si ens trobem amb algú de Ef és com si fos ahir que ens vam veure.
  Jo també podria donar la culpa a l’analògic, l’revela.t, a les vacances, etc., per la manca de participació però tampoc seria just. Aqui s’ha demostrat que hi ha dos o tres que tiren del carro i dic estirar el carro de veritat. Quan aquests dos o tres han dedicat els seus esforços a altres temes això s’ha ensorrat. És culpa d’aquests dos o tres? No! És culpa de la resta que no hem sabut mantenir l’interès suficient a Ef? No ho se!
  Suposo que cadascú tindrà la seva coses per haver deixat de participar … però no és moment ara de tirar culpes a ningú. La participació ha baixat considerablement, bé, notablement a nivells alarmants, però aquí estem, considerant la possibilitat de què es pot fer. Aixó es bo.
  Potser seria bo una quedada per parlar del tema. Pluja d’idees.
  Una cosa està clara, NO VOLEM que Ef s’acabi.