avatar

Concurs Instagram al Oktoberfest Barcelona

oktoberfestS’han acabat les vacances i tornem a estar enfeinassats. Ahir mateix ens varen demanar si podíem organitzar un Concurs Instagram al Oktoberfest Barcelona. No ens ho pensat gaire, només ha estat oficialment la petició, però de fet ja ho sabíem i estem molt il·lusionats de fer-ho.

Ja sabeu que es tracta d’un concurs a través del mòbil, enviant fotografies des de la mateixa fira amb un hashtag que ja es dirà prèviament. Els motius seran molts i molt variats i segur que hi valdrà la pena portar fins i tot la càmera gran.

Els premis seran variats i cada hora en donarem, cerveses, gerres, samarretes, de tot…

Serà una festa multitudinària i també pot anar be per donar a conèixer EF, cosa que ens fa molta il·lusió. També ens agradaria molt que ens féssiu una visita i si ens voleu ajudar a fer de jurat, millor que millor, segur que ens ho passarem be. Pot ser una manera de retrobar-nos si voleu.

Aviat en publicarem les bases.

Aquí teniu el vincle a la pàgina oficial de la festa Oktoberfest Barcelona.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.