avatar

Darreres novetats de Lowepro i Slik

DiseFoto, patrocinador d’espaifotografic, ens fa arribar puntualment les darreres novetats de les seves representades. Entre les marques que aquesta empresa importa al nostre país hi figuren algunes de les més importants de la industria fotogràfica, com poden ser Leica, Lowepro i Slik, entre d’altres.

Precisament en relació amb aquestes dues darreres ens informen de la presentació de nous productes, orientats afer més fàcil l’activitat tant de l’aficionat com del professional de la fotografia.

Lowepro Urban Reporter i Nova Sport

De la seva representada Lowepro, DiseFoto presenta la sèrie de bosses Nova Sport AW i Lowpro Urban Reporter.

NovaSport 17L OrangeLes Nova Sport AW són una nova gamma de versàtils bosses d’espatlla per fotògrafs que transportin diversos tipus d’equipament, integrant protecció contra els elements. Una completa solució que permet portar diversos conjunts d’equip fotogràfic i dispositius electrònics portàtils segons les necessitats del fotògraf d’una forma còmoda, segura i organitzada.

NovaSport 35L

En les bosses de la sèrie Nova Sort trobem, entre altres característiques: butxaques laterals elàstics en malla, butxaca frontal amb cremallera, teixits resistents i lleugers que aguanten la humitat i les ratllades, a més d’una coberta integrada All Weather AW Cover ™ per protegir l’equip dels elements.

Les Nova Sport AW poden allotjar des d’una DSLR en el model més petit fins a dos DSLRs Professionals en el model més gran. Els tres models inclouen espai per a objectius addicionals, flaixos i accessoris, a més d’un compartiment per tablet (7 L i 17L) o portàtil (35L). Les Nova Sport AW estan disponibles en gris pissarra o vermell.

Lowepro Urban Reporter 250

Les Urban Reporter són unes bosses urbanes, adequades per a múltiples aplicacions fotogràfiques, amb un disseny tipus messenger que incorpora atractius detalls en el seu acabat a més de funcions pràctiques pel aficionat i el professional modern. Aquestes bosses estan disponibles en tres mides amb ampli espai per a equip i objectes personals, a més d’incorporar un compartiment especial per a un ordinador portàtil o tablet.

Altres característiques addicionals són: butxaques laterals amb tancament, butxaca del darrere convertible en enganxi per nansa de trolley, ampli compartiment frontal amb diversos butxaques d’emmagatzematge i corretja d’espatlla ajustable i antilliscant amb encoixinat.

Lowepro Urban Reporter 350

El compartiment interior per càmera està encoixinat i és ajustable per poder allotjar diferents configuracions d’equip. Si ho extraiem transformem la Urban Reporter en una bossa tipus messenger d’ús general.

Les Urban Reporter tenen capacitat des d’una DSLR compacta en el model més petit fins a una DSLR professional amb un objectiu 70-200mm muntat en la més gran. Els tres models tenen espai per objectius extra i accessoris, a més d’un compartiment per a ordinador portàtil (models 350 i 250) o tablet (model150). La gamma Urban Reporter està disponible en negre.

Trespeus Slik de fibra de carboni

Slik Pro 824 CFA més de transportar el seu equip de manera còmode i segura, els fotògrafs necessiten comptar amb un suport estable per la seva càmera. Aquesta és la funció dels trespeus en general, a la que la nova família de Slik hi aporta els avantatges de la fibra de carboni, que garanteix una extraordinària lleugeresa sense detriment de l’estabilitat i la solidesa.

Aquesta família de trespeus està formada per tres sèries, Sèrie 6, 7 i 8, cadascuna d’aquestes formada per varis models amb diverses característiques de dimensions, pes i construcció.

Rótula SBH-200 DQ

Cal destacar que el més pesant dels nous trespeus, el Pro 823CF, queda molt per sota dels 2Kbg de pes: 1,615Kg. Per contra, ofereix una alçada màxima de 136,5 cm (amb la columna central sense aixecar) i només 60cm plegat. En l’extrem oposat, el Pro 634CF supera per poc els 900gr per arribar als 130cm desplegat i 45,7 plegat.

Aquesta família de trespeus té el seu complement ideal en el conjunt de ròtules de la marca Slik, que podem trobar amb configuracions que s’adapten a diverses necessitats: de bola (SBH-200DQ), de tres manecs (SH-705E) i de manec únic tipus vídeo (SH-707E).

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.