avatar

Organitzem un Concurs Instagram a OktoberfestBCN

oktoinstabcnAixò de l’Instagram i la fotografia mòbil es un fet imparable, només cal un mòbil actual i una aplicació gratuïta. Ja podeu fer fotos, amb més o menys encert i que un cop aplicats uns efectes predeterminats, podem dir que queda prou be i que carai, la fotografia també es per gaudir-la sense pensar-s’hi massa.

Així doncs, aquest proper diumenge dia 6 d’octubre estarem a la Pl. de l’Univers, a la Fira de Montjuïc col·laborant amb l’empresa CDcarpes i organitzant aquest concurs en base a Instagram a la Oktoberfest Barcelona.

Hem de dir que hi hauran premis cada hora i es molt fàcil de participar-hi, heu d’enviar fotografies amb el hashtag #oktoberfest2013bcn, nosaltres les recuperem i cada hora en triarem una, que rebrà com a premi una gerra de 1 litre de cervesa Paulaner.

Aquí teniu més informació sobre la moda dels Instagrammers.

I aquí teniu les bases per participar i la pàgina on sortiran les vostres fotografies un cop les etiqueteu.

Que us sembla? Us hi acosteu? Nosaltres estarem per allà i si no ens coneixem, ja ens podrem posar cara ;-)

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.