avatar

Activitats presencials: Visitar exposicions

Ja ho hem parlat a d’altres ocasions: no es bon moment per als fòrums, no només el nostre, totes les pàgines de fotografia se’n ressenten. Van tenir el seu moment però sembla que el model ha canviat i ara les xarxes socials, especialment Facebook, s’ho ha menjat tot.

Aquests dies estem refent la web i ben aviat tornarem amb força. Volem donar relleu a les activitats presencials que això si que no ho pot substituir cap xarxa social. El nou web no serà com abans, hem d’anar per altres camins però sempre serà benvingut l’ajut dels que hi vulgueu col·laborar com fins ara, fent articles, recull d’exposicions, etc

De fet us volem anunciar que hem creat un grup per anar a visitar exposicions de fotografia, normalment a la seva inauguració. Ja habitual i periòdicament s’anava fent, però hem cregut que potser seria interessant que fos més obert. Ho fem sense cap mena de periodicitat i quan algú de la llista de correu proposa una sortida. Si va bé cada setmana, o cada dues o tres, no cal estressar-se… però ara hi ha exposicions que estan força be i cal aprofitar-ho. De moment en som una dotzena i només cal que ens ho digueu, ens doneu el vostre correu i us afegirem a aquesta llista. Podeu esperar que se’n faci alguna o proposar-ne una de nova. No cal que hi siguem tots, però normalment la gent acostuma a dir si hi anirà o no i així ens fem una idea dels que serem..

Gairebé sempre es fa Barcelona, on hi ha més gent i més exposicions està clar, però pot fer-se on es proposi i fins i tot es poden fer varis grups inclús.

Generalment ho acabem amb una cerveseta o quelcom per matar la gana. Avui mateix anem a la inauguració de l’exposició de fotografies del 57 Concurs Lliure de Fotografia que organitza l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya. Aquest concurs té un jurat amb criteri, cosa que sempre es d’agrair.

Us voleu apuntar a aquest grup? envieu un correu a espaifotografic@gmail.com i rebreu tota la informació de la propera sortida o vosaltres en podeu proposar alguna.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Activitats presencials: Visitar exposicions”

  1. La veritat es que estaba deseant poder fer sortides en grup. Soc principiant en la fotografía y tenc moltes ganas de surtir en gente que sal molt mes que yo.
    Moltes gráciles y molt bona idea

    • T’apuntem Antonio. De fet però, es només per fer sortides a exposicions o altres esdeveniment fotogràfics i la majoria son entre setmana, però de tant en tant també es fa alguna sortida encara que ara fa temps que no se’n organitza cap.

      Avui estarem a la AFC. Ens hi veiem, si passes per allà.