avatar

Escoles on estudiar fotografia

CITMPodríem dir, que la fotografia ha vingut a substituir el retrat pintat que un bon nombre de pintors van realitzar, i que molts cops era una forma de poder viure. Els pintors clàssics a més de fer quadres de personalitats de la seva època també varen reflectir fets històrics que han anat succeint al llarg de la nostra dilatada història. Aquests quadres a més d’art ens han tramés un coneixement visual i gràfic de paisatges, d’imatges, de fauna i de flora que ens ha arribat i en molts casos d’una manera clara i entenedora del que eren i feien els nostres avantpassats. Des de fa uns 150 anys la fotografia ha anat complementant els quadres pictòrics, fins i tot, els ha substituït d’alguna manera al poder quedar impreses, tant en blanc i negre com en color, les fotos que amb les primitives màquines es podien fer.

Els avenços de la tecnologia en els camps de la informació, de la fotografia i de la imatge i sobretot en el camp digital, han fet donar un pas de gegant al sector i s’han creat escoles o centres reconeguts per estudiar fotografia. Aquests centres ens ajuden i ensenyen a saber utilitzar de manera professional aquests invents en molt poc temps.

Avui dia en aquest sector es barreja el treball professional que sol·liciten els clients i també el costat artístic més naturalista i gràfic. L’escola com a centre reconegut de fotografia es posa al servei de les persones que volen aprofundir en la matèria, que necessiten ampliar coneixements més aplicats a les seves tasques i que volen treballar la creativitat en el món gràfic. Tots els seus espais, tots els seus avançats laboratoris científics d’experimentació, que conjuntament amb l’altament qualificat equip docent compost de diferents experts ens ajudaran en l’aprenentatge del món de la fotografia.

Els treballs gràfics es poden fer en dos ( 2 D ) y tres dimensions ( 3 D ), existeix un potent programari que permet obtenir resultats pràcticament al mateix moment de fer les fotos. El centre reconegut de fotografia és una part importantíssima dins de la cadena formativa de fotografia amb un alt nivell i en el que l’alumnat podrà realitzar els seus estudis teòrics i pràctics perfectament enfocats a les necessitats dels futurs clients.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.