avatar

Taller de fotografia micològica amb Àlex Alonso

Taller amb Alex AlonsoAquest és un taller que hem vingut fent durant anys amb molt d’èxit des d’Espaifotografic.

Enguany és el propi Àlex qui ho organitza i imparteix. Val la pena apuntar-vos si esteu interessats en utilitzar de forma creativa les possibilitats macro que ens ofereixen les càmeres i objectius d’avui en dia.

L’Àlex és un gran docent que transmet amb molta força la seva passió per la fotografia i els seus coneixements en base a les Belles Arts.

Programa

Intensiu d’una jornada completa a la natura. Impartit per Alex Alonso.

En aquest curs pràctic de Fotografia Micològica explicarem les bases i procediments més avançats d’aquesta disciplina, que seran de molta utilitat per al fotògraf aficionat als bolets.

Tractarem a fons temes importants com, per exemple, enquadrar els bolets per aconseguir una bona composició, ajustar els paràmetres de la nostra càmera, sistemes a utilitzar per estabilitzar la càmera o dominar la llum natural.

Planning

Quedarem a l’estació de tren de Sant Celoni a les 9h

Des del punt de trobada ens dirigirem a una primera zona on farem demostracions pràctiques sobre com afrontar diferents situacions. Posteriorment els assistents podran posar en pràctica totes les recomanacions i consultar els dubtes que sorgeixin.

Farem una parada per menjar un entrepà sobre el terreny.  Sense perdre temps, anirem a una segona localització, per canviar d’ambient i espècies.

En caure la tarda ens dirigirem a un lloc de projecció on descarregarem en un ordinador un parell d’imatges de cada assistent, les projectarem i les comentarem.

Inscripció

Preu del taller 30 €

Ingressar en el compte 2100 0044 360103818813 (no oblidis posar el teu nom)

Un cop omplert el formulari d’inscripció i realitzat l’ingrés, enviarem un rebut per correu.

Dubtes i consultes promojaleo@gmail.com

 

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.