avatar

Ja era hora, arriba Pixsy

pixsyEsteu d’enhorabona si sou pel que patiu pels vostres dret a l’hora de penjar imatges a Internet, be, o sigui com tothom…

Pixsy és una plataforma que identifica l’ús sense llicència de les nostres imatges a Internet per part d’indesitjables i ho fa de forma automàtica, amb lo que ben poca feina tindrem per tenir les nostres imatges controlades.

El primer que hem de fer es registrar-nos, de moment el servei és gratuït, encara que està en fase beta, però si es cert tot el que fa, valdrà la pena apuntar-s’hi; hem de començar a pensar que tot te un cost i aquella època de tot és gratis s’ha d’acabar. Llavors s’han d’importar les nostres fotografies des de Pixsy, i d’aquesta manera ell podrà rastrejar la xarxa buscant altres llocs on puguin estar.

En cas de que trobés una de les nostres imatges posada sense permís en una altra web, ens demanarà permís per posar-se en contacte amb el propietari de la pàgina i intentarà resoldre el cas de manera justa i amigable.

Pixsy només demana els drets de llicència per a ús de l’organització comercial i institucional. Calcula la taxa adequada, es posa en contacte amb l’usuari i en cas de que qui ha fet l’ús inadequat no vulgui reemborsar al fotògraf propietari, proporcionaria l’assistència per a una acció legal.

Per suposat l’àmbit és internacional, o sigui que te en compte les lleis i normes de cada país a l’hora de fer accions al voltant d’una fotografia “robada”.

No digueu que no és una bona noticia…

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.