avatar

Les increïbles novetats de l’Adobe Max

Adobe-max

L’Adobe Max es l’esdeveniment més esperat per als que encara creuen que això de la fotografia es més el que passa després de tirar la foto que no pas abans o que és més una qüestió de software que d’actitud o de coneixement previ.

De fet s’hi presenten tota classe de novetats i aplicacions al Adobe Max però es clar, nosaltres ens interessem per les més properes a això que en teoria acostumem a dir-ne fotografia i hem trobat que la web AltFoto ja n’ha parlat de les dues que ens “interessen”.

La primera es diu Defog i com deduireu pel nom es veu que elimina de cop i volta i amb molt poc esforç la boira que d’altra manera us podria esgarrar una fotografia. Si sou del Pla de LLeida o de la Plana de Vic, ja no teniu que esperar, podeu fer la foto que ja traureu la boira després. No entenc que hi te a veure la profunditat de camp de que parla l’autor però vaja, es el de menys.

I el millor dels millors es diu Time of Day i es un software pel mandrosos, els que no s’aixecaran mai a l’hora que toca o que els fa por fer fotos de nit per en volen tenir. Si si, podran fer les fotos a l’hora que vulguin que després, mitjançant uns algoritmes que fan miracles, podran canviar la il·luminació a una altra hora del dia que no era la que els venia de gust anar-hi. Tot es fantàstic, aviat podem fer el que vulguem, tot son avantatges, que al final és el resultat el que contava no?

I és que el més fotut de ser fotògraf és que sempre et trobes algú que no hi entén un borrall i que et diu allò tant desagradable de “quina foto més guapa… Quina càmera tens?” i es que te pebrots que hi ha gent que es pensa que la càmera ho fa tot, va home va…

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.