avatar

Postalart2014, Primer Concurs de Postals del Món.

Fa quatre mesos des d’Espai Garum vàrem convocar POSTALART2014, el Primer Concurs de Postals per al Món. Un concurs que buscava motivar a tots els nostres seguidors al fet que, durant els tres mesos d’estiu, ens enviessin postals demostrant, així, que l’analògic segueix vigent (una postal amb segell no es pot comparar a un e-mail / SMS, no?)PostalArtFinalment hem rebut 86 postals, que han demostrat la creativitat desbordant dels participants: Hem rebut una ampolla de cervesa amb missatge, des de Kenya; Una cianotípia, des de Barcelona; una postal de fusta, des de Granollers; diverses fotos analògiques en forma de postal; aquarel·les, estenopeiques, collages…, inclús una rajola de fang amb segell i texte poètic i, també, un munt de postals tradicionals des de Polònia, França, Portugal, Congo, Eslovènia, Alemanya, Escòcia, Hongria, Grècia…, resumint, que ha estat un no parar.

Jurat del PostalArtAmb tot això el dissabte passat es va reunit el Jurat per fer el veredicte de les postals guanyadores. El Jurat estava format per un disenyador gràfic, una escriptora, un fotògraf i, molt important, la cartera de Lliçà d’Amunt.

Finalment i després de més de dues hores, els quatre membres han signat l’acta on constaven els guanyadors.

Ara, només cal esperar fins el proper dijous 16 d’octubre a les 19:30h, per saber qui són els guanyadors i poder veure l’exposició/instalació que hem muntat a Espai Garum Secret amb totes les postals rebudes. (l’exposició es podrà veure fins al 16 de novembre)

Durant l’inauguració, el Grup “Para Bé l’Orella” ens recitarà una selecció de haikus inspirats en els viatges.

El premis:

1 – Premi a la millor postal en el seu conjunt.
2 – Premi a la postal enviada des de més lluny.
3 – Premi al millor segell/mata-segells.
4 – Premi al text més original.

Cada Premi està dotat amb:
10 euros en segells postals de curs legal i
1 col·lecció de 10 postals originals de Lliçà d’Amunt.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.