avatar

Voleu resoldre un crim?

vols resoldre un crim?Us agrada el misteri i les novel·les detectivesques? Si avui no teniu res mes interessant a fer podeu plantejar-vos de resoldre un assassinat, si si, tal com sona. El d’Adobe ens proposen de fer-ho durant aquests dies de Halloween trobant una serie de pistes a uns arxius PSD que us podeu descarregar des d’on us proposem.

El dia 28 d’octubre, a traves del seu compte de Facebook varen llençar el primer i misteriós missatge: El professor Photoheim ha estat assassinat en una festa de Halloween. Hi ha tres sospitosos. Per resoldre el crim has de dir qui ho va fer, com i penjar una captura de pantalla amb les proves a la nostra pàgina de FB.

Photoshop Murder MysteryDes d’aquí us podeu descarregar la primera prova. L’escena del crim. Veurem que hi ha una serie de capes que hem de saber interpretar, no us diem res més… podeu moure mobles, etc

I aquesta es la segona prova, els retrats dels tres sospitosos.

També han creat un àlbum perquè anem veient el que va passant. Que? Juguem?

 

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.