avatar

Taller amb Eduardo Momeñe el 21 de març de 2015

Ens plau poder tornar a convocar un taller amb l’Eduardo Momeñe, un dels nostres grans referents fotogràfics.

L’Eduardo Momeñe és fotògraf i ha escrit nombrosos articles i assajos sobre estètica fotogràfica, encara que l’ensenyament de la fotografia ha estat clau en la seva forma d’entendre la creació fotogràfica. Ha impartit nombrosos cursos, tallers i seminaris i entre els seus alumnes es troben fotògrafs de reconegut prestigi. Projectes tan importants com la sèrie de televisió La Porta Oberta o la revista Fotografies, realitzades en la dècada dels noranta, estan considerades com a obres de referència dins de la difusió de la Fotografia, amb majúscules, al nostre país.

La seva última publicació, La Visió Fotogràfica, Curs de fotografia per a joves fotògrafs, el considerem un dels millors llibres de fotografia que hem llegit a nivell teòric. Les seves fotografies formen part de col·leccions públiques i privades i des de la dècada dels 70 han estat exposades en galeries i institucions de diferents països. Des del seu estudi a Madrid ha realitzat fotografies de moda, il·lustració i retrat per a revistes com Vogue, Marie Claire, Elle, AD o Style.

Aquest és el vincle on hi trobareu tots els detalls, per apuntar-vos i omplir el formulari. Si sou dels que us agrada la bona fotografia, es un taller que no us podeu deixar perdre.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.