El Carnet d’Amic d’EF

Carnet d'Amic d'EFEspaifotografic és possible gràcies a l’esforç i compromís d’un petit grup de persones i al recolzament de molts altres que fan d’aquest web lloc on els aficionats a la fotografia de parla catalana poden compartir la seva passió. El Carnet d’Amic d’EF és una manera senzilla i directa de col·laborar amb la continuïtat d’aquest espai de trobada.

Aquest carnet, però, també és una manera d’agrair la vostra fidelitat i recolzament. Per això, hem procurat dotar-lo amb una serie d’avantatges i serveis que anirem ampliant en el futur.

Per una modesta aportació anual de 50€ (menys d’un cafè a la setmana) disposareu del vostre carnet personalitzat amb el nom i cognoms, que evidenciarà la pertinença i suport a EF. També hi figurarà una llegenda declarant la vostra condició d’aficionat per tal que les autoritats us facilitin la practica de la fotografia, en cas de necessitar-ho.

A més d’això, els Amics d’EF gaudiran dels següents avantatges:

 • Dret d’assistència a les trobades temàtiques de forma gratuïta, a menys que hi hagi una despesa important que llavors serà anunciat convenientment. Els que no tinguin el carnet hauran d’abonar l’import fixat per la trobada (de 10 a 20 € d’estalvi a cada activitat).
 • 10€ de descompte a tots els tallers que organitzem durant l’any de vigència del carnet. L’any passat varem fer 6 tallers i 3 trobades temàtiques. Assistint a la meitat teniu més que amortitzat el carnet.
 • 10€ de descompte en el servei d’allotjament per blocs i fotoblocs que molt aviat engegarem. El preu sense carnet serà de 60€ l’any.
 • Ampliació a 1Gb de l’espai disponible a les galeries EF (100Mb per la resta d’usuaris).
 • Descompte del 10% en ampliacions i revelats al laboratori Copia
 • Descomptes del 15% al 20% en lloguer de material i de plató a Studio Lightroom.
 • Assegurança de l’equip fotogràfic amb Seguros Catalana Occidente a un preu molt interessant (més detalls en aquesta noticia).
 • Els Amics d’EF tindran un petit distintiu a l’avatar.

Tenim molts altres projectes i idees per fer el Carnet d’Amic d’EF encara més atractiu: descomptes en botigues relacionades amb la fotografia, una secció de portafolis fotogràfics a EF amb espai il·limitat pels Amics, activitats exclusives pels titulars del carnet…

Confiem que el Carnet d’Amic EF tingui una bona acollida i que molts de vosaltres us animeu a demanar-l’ho. Per obtenir el carnet, només cal que feu el pagament de la quota anual. Això ho podeu fer de tres maneres diferents:

 • Fent un ingrés en el compte 0081-0379-88-0001142220 del Banc de Sabadell pel valor de la quota anual.
 • Enviant-nos per email les dades del compte corrent on voleu domiciliar el pagament de la quota anual del carnet.
 • També podeu fer el pagament fent servir el següent botó de Paypal.

En qualsevol cas, no oblideu indicar-nos el vostre nom complert i l’adreça on voleu rebre el carnet. Res més que això, les vostres dades personals seran tractades amb absoluta discreció i no s’utilitzaran per a res més.