Què és espaifotografic.cat?

Espaifotografic és una comunitat virtual a internet, un punt de trobada pels aficionats a la fotografia en llengua catalana.

Som un lloc web on podreu compartir amb molts altres una afició comú, una llengua i una cultura. El nostre objectiu és contribuir a promoure l’interès i el coneixement de la fotografia, fent servir com a vehicle el català, la nostra llengua. Regularment publiquem noticies, articles, tutorials i informacions diverses del món de la fotografia, així com de les activitats que organitzem.

Des d’espaifotografic organitzem sortides fotogràfiques, trobades, temàtiques, tallers i altres activitats per tal de difondre, compartir i gaudir plegats de la nostra afició.

Per tal de mantenir-te al corrent de tot que fem, et convidem a que visitis regularment el web espaifotografic.cat, et registris i participis al fòrum.

També ens pots seguir a Twitter, Facebook i Google+. Si vols rebre les nostres noticies al teu lector de RSS, et pots subscriure al nostre fil.

Com puc col·laborar?

Pots col·laborar a diversos nivells: escrivint els teus missatges, consultes i comentaris als articles, fent-nos saber de la celebració de concursos, tallers, sortides i altres activitats.

També pots col·laborar amb EF com a redactor, escrivint noticies, articles o tutorials per publicar a la portada. Espaifotografic.cat està basat en el conegut WordPress i per tant és molt senzill aportar nous continguts.

Si ets membre d’alguna associació, grup o institució relacionada amb la fotografia, et convidem a fer-nos arribar informació sobre les vostres activitats, per publicar-les i difondre-les entre els nostres seguidors.

Per col·laborar com a redactor cal donar-te d’alta. Per solicitar-ho, contacta amb nosaltres mitjançant aquest formulari i et donarem tota la informació i l’ajuda que et calgui.

També podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos un email.