Què és espaifotografic.cat?

Espaifotografic és una comunitat virtual a internet, un punt de trobada pels aficionats a la fotografia en llengua catalana.

Som un lloc web on podreu compartir amb molts altres una afició comú, una llengua i una cultura. El nostre objectiu és contribuir a promoure l’interès i el coneixement de la fotografia, fent servir com a vehicle el català, la nostra llengua. Espaifotografic gira al voltant de dos seccions fonamentals:

  • La portada, on diàriament publiquem noticies, articles, tutorials i informacions diverses del món de la fotografia, així com de les activitats que organitzem.
  • Els fòrums, on fem debats, es mostren i comenten fotografies, es consulten dubtes i es comparteixen coneixements i experiències.

A més, des d’espaifotografic organitzem sortides fotogràfiques, trobades, temàtiques, tallers i altres activitats per tal de difondre, compartir i gaudir plegats de la nostra afició.

Per tal de mantenir-te al corrent de tot que fem, et convidem a que visitis regularment el web espaifotografic.cat, et registris i participis al fòrum.

També ens pots seguir a Twitter, Facebook i Google+. Si vols rebre les nostres noticies al teu lector de RSS, et pots subscriure al nostre fil.

Com puc col·laborar?

Pots col·laborar a diversos nivells: escrivint els teus missatges, consultes i comentaris als fòrums, mostrant les teves fotos per que siguin comentades i comentant les dels altres, fent-nos saber de la celebració de concursos, tallers, sortides i altres activitats.

Un altre possibilitat és la de actuar com a moderador dels fòrums, vetllant pel seu bon funcionament i ajudant a altres usuaris a resoldre els seus dubtes.

També pots col·laborar amb EF com a redactor, escrivint noticies, articles o tutorials per publicar a la portada. Espaifotografic.cat està basat en el conegut WordPress i per tant és molt senzill aportar nous continguts.

Si ets membre d’alguna associació, grup o institució relacionada amb la fotografia, et convidem a fer-nos arribar informació sobre les vostres activitats, per publicar-les i difondre-les entre els nostres seguidors.

Per col·laborar com a redactor cal donar-te d’alta. Per solicitar-ho, contacta amb nosaltres mitjançant aquest formulari i et donarem tota la informació i l’ajuda que et calgui.

També podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos un email.

El Carnet d’Amic d’EF

Una excel·lent manera de ajudar a sostenir EF i mostrar el teu compromís amb el projecte és mijançant el Carnet d’Amic EF. A canvi d’una petita aportació anual, que ens  ajudarà a afrontar les despeses derivades del manteniment del web, tindràs accés a molts avantatges.

Aquí trobaràs informació detallada sobre el Carnet d’Amic d’EF.